Штукатурка декоративная Ансерглоб ТМК-110 "Короед" белая , зерно: 2,0, 2,5 мм Expand

Штукатурка декоративна Ансерглоб ТМК-110 "Короїд" біла, зерно: 2,0, 2,5 мм

Anserglob (г. Херсон) Anserglob (г. Херсон)

New

Ансерглоб ТМК-110 декоративна штукатурка мінеральна "Короїд" біла, з зерном 2,0 мм або 2,5 мм.

Витрата: зерно 2,0мм-2,6кг / м ?; 2,5мм-3,1кг / м?.

More details

182,50 грн

Ансерглоб ТМК 110 декоративна мінеральна штукатурка Короїд білого кольору.

Суміш штукатурна декоративна «короїд» біла ANSERGLOB ТМК 110 з короедний структурою і грануляцією зерна 2,0 мм; 2,5мм (під фарбування) призначена для виконання декоративного, тонкошарового штукатурення як внутрішніх, так і зовнішніх стін будівель, а також в системі скріпленої теплоізоляції ANSERGLOB. Наноситься на будь-які мінеральні основи (цементні, цементно-вапняні, гіпсові штукатурки і т.д.).

Переваги Ансерглоб ТМК 110:

  • Паропроникна
  • Морозостойкая
  • Екологічно безпечна
  • Атмосферостійка
  • Мінеральна
  • Стійка до пошкоджень

    Технічні дані:

    Час придатності до роботи: не менше 2 годин

    Адгезія до основи: не менше 0,5 МПа

    Морозостійкість: не менше 75 циклів

    Паропроникність: не менше 0,05 мг / м ч Па

    Температура підстави: від + 5 ° С до + 30 ° С

    Температура експлуатації: від -30 ° С до + 80 ° С

    Спосіб застосування:

    Штукатурка наноситься на основу за допомогою терки з нержавіючої сталі, яку тримають під кутом 60 градусів до поверхні. Коли розчин перестане прилипати до інструменту (5 - 15 хвилин) штукатурці надають фактуру за допомогою пластикової терки. При виконанні робіт по формуванню фактури інструмент необхідно тримати паралельно поверхні. Залежно від інтенсивності і напрямку руху пластикової терки можна отримати горизонтальні, вертикальні, кругові і перехресні борозни. Роботи на одній поверхні варто виконувати безупинно, дотримуючись, правила "мокре на мокре", не допускаючи висихання затертих шарів до нанесення чергових. У разі перерви в роботі приклеїти малярську стрічку уздовж лінії, де планується завершення роботи, нанести штукатурку із заходом на малярську стрічку і надати їй бажану фактуру. Після чого малярську стрічку видалити разом із залишками свіжої штукатурки. Свеженанесенную суміш необхідно оберігати від дощу і попадання прямих сонячних променів. По закінченню 3 діб поверхню готова під фарбування фарбами на водній основі, 7 діб фарбами на основі органічних розчинників.

    Примітка: Роботи слід виконувати при температурі від + 5 ° С до + 30 ° С. Всі вищевикладені рекомендації ефективні при температурі + 20 ° С і відносній вологості повітря 60%. В інших умовах час окоркованія, схоплювання і затвердіння може змінитися. При виконанні робіт, фасад потрібно захищати від попадання прямих сонячних променів, а також підвищеної вологості (дощу, туману).

    Витрата ANSERGLOB ТМК 110:

    зерно 2,0мм-2,6кг / м?;

    зерно 2,5мм-3,1кг / м?.