Wallmix F-12 клей для крепления и армирования минеральной ваты и пенополистирола, 25кг Expand

Wallmix F-12 клей для кріплення і армування мінеральної вати і пінополістиролу, 25кг

WALLMIX WALLMIX

New

Wallmix F-12 клей для кріплення і армування мінеральної вати, пінополістиролу і пінопласту.

Витрата суміші становить 4,5-5 кг / м 2 .

More details

219,70 грн

Wallmix F-12 клей для кріплення і армування мінеральної вати, пінополістиролу і пінопласту.

Клей Волмікс Ф-12 призначений для кріплення фасадних пінополістирольних та мінераловатних плит, а також облаштування по ним гідрозахисного шару, армованого щелочноустойчівой стеклосеткой при утепленні фасадів будівель і споруд різного призначення.

Рекомендована Wallmix F-12 для приклеювання плит з екструдованого пінополістиролу з твердою поверхнею або з термічно нанесеними насічками.

Виконання робіт.

Нерівність більше 10 мм слід попередньо вирівняти виштукатурює поверхні (наприклад штукатуркою WALLMIX C-15).

В разі якщо поверхня стіни має нерівності більше 10 мм, то клейовий розчин наноситься на пенополистирольную плиту (пінопласт) смугами шириною близько 50 мм на відстані 20 мм від країв плити по всьому її периметру, і додатково у вигляді окремих клейових точок посередині плити . Смуги, нанесені по периметру, повинні мати розриви. Площа приклеювання повинна становити не менше 60% від площі плити.

Якщо поверхня стіни має нерівності до 5 мм, то клейовий розчин наноситься на пенополистирольную плиту (пінопласт) смугами шириною приблизно 50 мм на відстані 20 мм від країв плити по всьому її периметру, а потім посередині. Смуги, нанесені по периметру, повинні мати розриви.

Якщо поверхня стіни не має відхилень, то клейовий розчин наноситься суцільними способом по всій поверхні теплоізоляційної плити за допомогою зубчасто шпателя з розміром зубців 10 * 10 мм або 12 * 12 мм (для плит з мінеральної вати і екструдованого пінополістиролу - тільки суцільний спосіб нанесення).

Перед нанесенням клейового розчину на плиту з мінеральної вати обов'язково провести його втирання в волокна плити. При використанні екструдованої пінополістирольної плити в якості утеплювача, перед приклеюванням до основи, необхідно провести механічну обробку абразивним матеріалом її глянцевому поверхні з обох сторін.

Ширина швів не повинна перевищувати 2 мм. Залишки клейового розчину необхідно видалити до його затвердіння. Можливі нерівності теплоізоляційного шару з пінополістирольних плит, які виникли в процесі кріплення, через дві доби після приклеювання шліфують. Не менш ніж через 3 доби виконують механічне кріплення плит утеплювача до основи.

Для облаштування вирівнюючого шару по плитах з мінеральної вати:

Чи не пізніш 14 днів із моменту закріплення теплоізоляційних плит дюбелями необхідно нанести вирівнюючий шар з клейового шпаклювального розчину WALLMIX "F-12" . Товщина виравнівющего шару повинна складати 1-2 мм. Для подальшого виконання робіт витримати технологічну перерву не менше 1-2 днів.

Для облаштування армирующего гідрозахисного шару:

На рівні, ретельно укладені на поверхні фасаду теплоізоляційні плити, наноситься клейовий Шпаклювальний розчин WALLMIX F-12 за допомогою зубчасто шпателя з нержавіючої сталі з розміром зубців 10 * 10 мм. У свіжонанесений шар розчину укласти вертикальними полотнами сітку з нахлестом суміжних полотен не менше 100 мм, після чого поверхню розгладити. Загальна товщина вирівнюючого і армуючого гідрозахисного шару повинна складати 3-5 мм.

Увага !!!

Роботи слід проводити при температурі від + 5 ° С до + 30 ° с. Найбільш ефективний результат досягається при температурі + 20 ° С і відносній вологості 60%. При інших умовах робочі параметри суміші можуть змінюватися. При виконанні робіт, фасад необхідно захищати від попадання сонячних променів, а також від підвищеної вологості (дощу, туману).

Витрата клею Волмікс Ф-12.

Витрата суміші становить 4,5-5 кг / м 2.

Основные преимущества сухих строительных смесей Волмикс


В чем причина популярности сухих строительных смесей? Попробуем в этом разобраться:



  • во-первых, используя сухие смеси, будь то цементная штукатурка или клей для плитки, любые строительные и ремонтные работы можно проводить гораздо быстрее, чем традиционным способом;




  • во-вторых, разводить сухие строительные смеси Волмикс очень просто, для этого не нужно обладать высокой квалификацией или специальным опытом – достаточно прочитать инструкцию и сделать так, как там написано;




  • в-третьих, какие бы смеси вам не требовались – стяжка пола, грунтовка Волмикс, клей для плитки – цена в нашей компании одна из самых низких в стране;




  • в-четвертых, для производства сухих строительных смесей мы используем только высококачественное сырье от проверенных поставщиков и передовые технологии, что гарантирует отличные технические и эксплуатационных характеристики всей нашей продукции;




  • в-пятых, сухие смеси Волмикс отличаются стабильностью состава, что обусловлено применением автоматизированного оборудования и внедрения передовой системы контроля качества.